• Stranice
  • Internet kupovina

Kupovina preko web shop-a

Internet Kupovina

Još jedna od pogodnosti naše firme je INTERNET KUPOVINA koja Vam omogućava da bez odlaska u naš maloprodajni objekat dođete do željenih artikala. Ovim načinom kupovine ostvarujete POPUST OD 3% u odnosu na maloprodajnu cenu. Prilikom pregleda proizvoda ova cena je označena kao: "WEB SHOP CENA".

VERIFIKACIJA INTERNET KUPOVINE

Ukoliko izvršite internet kupovinu preko našeg web shopa, ista postaje važeća tek po potvrdi od strane naših zaposlnih koji Vas mogu kontaktirati putem telefona ili ostavljene e-mail adrese.

Ostavljamo pravo da zbog eventualnih grešaka u sistemu ili nekoga od naših zaposlenih ne verifikujemo određenu porudžbinu.

Proizvode je moguće platiti na dva načina:

BESPLATNA ISPORUKA UZ AVANSNO (VIRMANSKO) PLAĆANJE

Virmansko plaćanje je vrsta bezgotovinskog plaćanja i podrazumeva svaku unapred obavljenu uplatu fizičkog ili pravnog lica po izdatom dokumentu (faktura, profaktura) na račun firme Baito. Ovim vidom plaćanja ostvarujete pravo na besplatnu isporuku Bex kuriskom službom za sve proizvode čija je vrednost veća od10000din . Uobičajeni rok za isporuku je 1 - 3 radna dana .

Ukoliko ste se odlučili da robu platite unapred, kako bi ostvarili pravo na besplatnu isporuku, pre svake uplate obavezno proverite raspoloživost traženih artikala kao i trenutnu cenu.

PLAĆANJE POUZEĆEM (NA ADRESI PRIMAOCA)

Pored cene vezane za težinu paketa za sve otkupne pošiljke naplaćuje se 0,83% od iznosa otkupnine, a minimalno 70,84 dinara bez PDV-a, odnosno 85 dinara sa PDV-om.

Cena dostave za porudžbine vrednosti manje od 10000din i do 2 kg težine je fiksna i iznosti 480 RSD.

Besplatna isporuka nije moguća za proizvode koji se plaćaju pouzećem (na adresi primaoca).

Klijent je u obavezi da prilikom prijema paketa od strane kurirske službe ustanovi da je paket stigao bez ikakavih vidljivih oštećenja i da se sam proizvod nalazi u novom neotpakovanom stanju. Samim potpisivanjem kurirske otpremnice potvrđujete da je paket stigao neoštećen.

Ukoliko primetite oštećenje paketa, rok za reklamaciju je najkasnije 24 sata od prijema istog uz obavezno kontaktiranje call centra kurirske službe kako bi se naveo novonastali problem.

ISPORUKA PROIZVODA JE MOGUĆA ISKLJUČIVO NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE

Zvanični prodavac