• Stranice
  • Internet kupovina

Kupovina preko web shop-a

Internet Kupovina

Još jedna od pogodnosti naše firme je INTERNET KUPOVINA koja Vam omogućava da bez odlaska u naš maloprodajni objekat dođete do željenih artikala. Ovim načinom kupovine ostvarujete POPUST OD 3% u odnosu na maloprodajnu cenu. Prilikom pregleda proizvoda ova cena je označena kao: "WEB SHOP CENA".

Proizvode je moguće platiti na dva načina:

BESPLATNA ISPORUKA UZ AVANSNO (VIRMANSKO) PLAĆANJE

Virmansko plaćanje je vrsta bezgotovinskog plaćanja i podrazumeva svaku unapred obavljenu uplatu fizičkog ili pravnog lica po izdatom dokumentu (faktura, profaktura) na račun firme Baito. Ovim vidom plaćanja ostvarujete pravo na besplatnu isporuku Daily Express kuriskom službom za sve proizvode čija je vrednost veća od 5000din . Uobičajeni rok za isporuku je 2 - 3 radna dana

U KOLIKO STE SE ODLUČILI DA ROBU PLATITE UNAPRED, KAKO BI OSTVARILI PRAVO NA BESPLATNU ISPORUKU, PRE SVAKE UPLATE OBAVEZNO PROVERITE RASPOLOŽIVOST TRAŽENIH ARTIKALA KAO I TRENUTNU CENU.

PLAĆANJE POUZEĆEM (NA ADRESI PRIMAOCA)

Cena dostave za porudžbine vrednosti manje od 5000din i do 10 kg težine je fiksna i iznosti 350 RSD. Za proizvode koji su teži od 10kg cena dostave se formira na upit.

Besplatna isporuka nije moguća za proizvode koji se plaćaju pouzećem (na adresi primaoca) .

ISPORUKA PROIZVODA JE MOGUĆA ISKLJUČIVO NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE

Zvanični prodavac