• Stranice
  • Uslovi kupovine

Uslovi kupovine

CENE

Cene proizvoda su izražene u dinarima sa PDV-om. Podložne su promenama do momenta potvrde kupovine. Trudimo se da cene proizvoda uvek budu aktuelne, ali zbog česte oscilacije vrednosti robe na tržištu, postoji mogućnost odstupanja.

Cena robe prilikom kupovine na rate Banca Intesa kreditnim karticama se uvećava za 8% u odnosu na WEB SHOP CENU.

RASPOLOŽIVOST ROBE

Proizvodi prikazani na sajtu su deo naše ponude i nisu u svakom trenutku raspoloživi i dostupni u našem maloprodajnom objektu. Pre dolaska proveriti raspoloživost i cenu putem email-a office@baito.rs ili putem telefona 011 260 24 30.

DOSTAVA

Klijent se obavezuje da ostavi tačne i precizne podatke prilikom svake WEB SHOP kupovine. U slučaju da roba ne može da se iporuči zbog netačno ostavljenih podataka, klijent je saglasan da se tereti za iznos od 800 dinara (sa PDV-om) na ime troškova pokušane isporuke.

Dostava robe poručene putem WEB SHOP-a vrši se o trošku klijenta, osim ukoliko nisu ispunjeni uslovi vezani za BESPLATNU ISPORUKU.

BESPLATNA ISPORUKA

Besplatna isporuka omogućena je za sve porudžbine koje se uplate avansno.

Avansno plaćanje je vrsta bezgotovinskog plaćanja i podrazumeva svaku unapred obavljenu uplatu fizičkog ili pravnog lica po izdatom dokumentu (faktura, profaktura) na račun firme Baito. Ovim vidom plaćanja ostvarujete pravo na najpovoljniju cenu (WEB SHOP CENA), kao i pravo na besplatnu isporuku Daily Express kuriskom službom. Uobičajeno rok za isporuku je 2 - 3 radna dana.

OPŠTE ODREDBE

BAITO zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom ili izmenama pozitivnopravnih propisa vrši izmene ovih opštih uslova, o čemu na uobičajen način obaveštava korisnike, kao i pravo da menja ponudu proizvoda / usluga dostupnih preko WEB SHOP-a.

Zvanični prodavac