• Stranice
  • Način plaćanja

Način plaćanja

Našim klijentima smo omogućili sledeće načine plaćanja:

  • Plaćanje na rate (do 6 rata kreditnim karticama Banca Intesa)
  • Nalog za prenos (Virmansko plaćanje)
  • Gotovinsko plaćanje
  • Plaćanje pouzećem

Nacin Placanja

PLAĆANJE NA RATE

Kreditnim karticama Banca Intesa možete plaćati na rate u našem maloprodajnom objektu kao i na više od 5.000 prodajnih mesta u Srbiji. Ukupan iznos transakcije se deli na jednake mesečne rate. U zavisnosti od iznosa transakcije, broj rata može biti od 2 do 6. Kreditni limit na kartici se, odmah po obavljenoj transakciji umanjuje za ukupan iznos.

Za kreditne kartice iz programa Master Card i Visa, rate dospevaju na plaćanje 10. u mesecu, a za American Express kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 15. u mesecu. Na mesečnom računu za kreditnu karticu biće prikazan iznos rate koja je dospela na plaćanje, a u opisnom delu označeno je koja rata je u pitanju.

Plaćanje na rate American Express kreditnim karticama je drugačije u odnosu na Master Card i Visa kreditne kartice i funkcioniše na sledeći način: prva rata dospeva na naplatu u celosti, odmah uz sledeći mesečni izvod. Sve sledeće rate dospevaju u celosti kroz izvod, u narednim mesecima u zavisnosti od broja rata.

Više o ovom načinu plaćanja možete saznati na zvaničnoj web prezentaciji Banca Intesa .

NALOG ZA PRENOS (VIRMANSKO PLAĆANJE)

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Detaljne podatke vezane sa uplatu dobijete na predracunu putem e-maila od strane naših komercijalista neposredno nakon potvrde narudžbine.

Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na naznačenu adresu isporuke .

Avansno plaćanje je vrsta bezgotovinskog plaćanja i podrazumeva svaku unapred obavljenu uplatu fizičkog ili pravnog lica po izdatom dokumentu (faktura, profaktura) na račun firme Baito.

Ovim vidom plaćanja ostvarujete pravo na najpovoljniju cenu, kao i pravo na besplatnu isporuku Bex kuriskom službom za sve proizvode čija je cena veća od 5000din. Uobičajeni rok za isporuku je 2 - 3 radna dana.

GOTOVINSKO PLAĆANJE

Pod gotovinskim plaćanjem podrazumeva se plaćanje gotovim novcem ili debitnim platnim karticama u maloprodajnom objektu i u tom slučaju robu plaćate po definisanim maloprodajnim cenama .

PLAĆANJE POUZEĆEM

Podrazumeva plaćanje za robu prilikom dostave od strane odabrane kurirske službe. Pored cene robe, kurirskoj službi plaćate i troškove isporuke .

Zvanični cenovnik Post Express kurirske službe možete videti na sledećem linku .
Zvanični cenovnik Bex kurirske službe možete videti na sledećem linku .

Zvanični prodavac